MANNA pekarska industrija

Novosti

MANNA na SAJMU GAST u Splitu 2017

- Nema komentara -

Tvrtka MANNA ove godine sudjeluje na 22. međunarodnom sajmu GAST, vodećem gastronomskom i turističkom događaju u Hrvatskoj koji se održava u splitskoj Spaladium areni, od 01. – 04. 03. 2017!

Sajam GAST 2017 obuhvaća niz specijaliziranih sajmova:

  • 22. Međunarodni sajam prehrane
  • 22. Međunarodni sajam pića
  • 22. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme
  • 22. Međunarodni sajam vina – Dionizijana
  • 13. Međunarodni sajam namještaja – Furnitura
  • 12. Međunarodni sajam kave
  • 12. Sajam za turizam – Saturn
  • 2. Međunarodni sajam sladoleda i slastica

Sajam GAST 2017, kao i prethodnih godina, prati niz zanimljivih događanja:

  • Turistička mreža
  • Dionizijana – 22. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i svečana dodjela nagrada vinarima
  • Autohtona kuhinja
  • Natjecanje barmena
  • Humanitarna manifestacija “Poznati u kuhinji”

 

MANNA pekarska industrija kao izlagač svojih smrznutih kroasana

Tvrtka MANNA d.o.o.  se bavi proizvodnjom smrznutih pekarskih proizvoda od kvasnog lisnatog tijesta koji su odmah spremni za pečenje te svojom praktičnošću i jednostavnom pripremom olakšavaju svakodnevni život čovjeka.

Mlada smo tvrtka koja djeluje 16 mjeseci, a osnovali su ju i vode mladi ljudi do 30 godina koji su spremni na suradnju prema potrebama kupca .

Svoje poslovanje započeli smo sredinom 2015. godine kad smo na tržište plasirali vlastitih pet proizvoda za maloprodajne lance te dvadesetak vrsta proizvoda za HoReCa program. Danas svoje proizvode plasiramo u preko 300 prodavaonica u RETAIL segmetu te u nekoliko hotela u Hrvatskoj za HoReCa program.

Premium proizvodi tvrtke MANNA nastavak su uspješnog plasiranja dosadašnjih smrznutih proizvoda koji se nalaze na tržištu. Težeći još boljoj kvaliteti i jednostavnosti pripreme tvrtka je plasirala vlastiti brend De Lun proizvoda koji omogućavaju laku pripremu toplih i hrskavih kroasana za cijelu obitelj.

GAST 2017, Horeca, MannaProizvodi su spremni za pečenje odmah, a rađeni su po tradicionalnoj domaćoj recepturi, bez dodatnih aditiva i konzervansa te tako svojim oblikom i okusom podsjećaju na mamine ili bakine. Idealni su jer se brzo pripremaju, za njih je potrebno samo kratko odmrzavanje i pečenje u roku desetak minuta, a svojom  hrskavošću i neodoljivim mirisom zadovoljit će svačije nepce.

Uz naše standardne proizvode (croissante, štrudlice, jastučiće, gužvarice) u mogućnosti smo proizvesti sve oblike od lisnatog tijesta uz mogućnost izbora nadjeva (čokolada, vanilija, marelica, višnja, svježi sir, šunka, šumsko voće, kokos-vanilija) i mogućnost izbora gramaže (30g, 40g, 50g, 70g, 90g,)

Naša tvrtka radi po principu: “VI KREIRATE SVOJ PROIZVOD – MI PROIZVODIMO” te Vam tako nudimo mogućnost da sami izaberete oblik proizvoda, vrstu nadjeva i/ili težinu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Proizvodnja koja se bazira na vlastitom odabiru proizvoda koji kupac želi pokazala se odličnim načinom da zadovoljimo potrebe svih pa tako proizvodimo s manjim ili većim udjelom margarina, GAST 2017, Horeca, Mannašećera ili soli, ovisno o potrebama. Na ovaj način svoje proizvode plasiramo u hotelske lance te ostale oblike prehrambene djelatnosti koje koriste ovakvu vrstu programa.

Ipak, najveći udio u našoj ponudi bazira se na proizvodnji KROASANA koji svojom kvalitetom i slojevitom struktorom daju vrhunski proizvod.

Naši proizvodi za HoReCa kanal pakirani su u kartonska pakiranja (2 x 5 kg). Dostavljamo proizvode franco skladište kupca, isporuka proizvoda 1x tjedno.

http://www.manna.hr/

 

Manna

“Smrznute pekarske proizvode ponudit će hrvatskim hotelima”, piše Glas Slavonije

- Nema komentara -

Glas Slavonije u četvrtak, 18.8.2016 godine donosi članak u kojem, između ostalog iz razgovora s Josipom Kneževićem, vlasnikom Manne, saznaju kako će se Manna proizvodi, već iduće 2017. godine moći pronaći u ponudi hotela od Istre do Dubrovnika, ali i u unutrašnjosti.

Osim toga, Josip Knežević iznosi plan povećanje proizvodnje za 50%, u idućih pola godine.

Članak objavljen na portalu Glas Slavonije u cijelosti pročitajte ovdje.

Vlastita robna marka MANNA proizvoda

- Nema komentara -

Manna je domaći proizvođač smrzutih pekarskih proizvoda od lisnatog tijesta i uskoro na tržište izbacuje vlastitu robnu marku (pakiranje) pet proizvoda:

Croissant Manna, Croissant s čokoladom Manna, Croissant sa šunkom Manna , Štrudlice s višnjom Manna i Mini gužvarice s Orasima Manna.

Pakiranje je neto težine 1 kilogram.

Sudjelovanje na 22. Osječkom proljetnom sajmu

- Nema komentara -

Od 06. do 08. ožujka 2015. godine održan je 22. Osječki proljetni sajam – sajam poljoprivrede i prehrane koji je održan na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku.

Okupio je 220 izlagača, a programom sajamske priredbe obuhvaćene su sljedeće djelatnosti: poljoprivreda, oprema za pčelarstvo, prehrana, voda, tlo, osiguravajuće institucije i banke te prikaz dostignuća hrvatskog obrtništva. Zahvaljujući šesnaestogodišnjoj suradnji na stvaranju i razvoju Obrtničkog sajma, Hrvatske obrtničke komore i Osječkog sajma, našoj regiji predstavljen je značajan broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore.

Na sajmu se predstavila i pekarska industrija MANNA koju su na štandu posjetili mnogobrojni građani grada Osijeka, ali i prigradskih naselja.

Manna kao izlagač na sajmu Viroexpo 2015. u Virovitici

- Nema komentara -

U Virovitici se od 27. veljače do 1. ožujka održao jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo.

Ove godine sajam je posjetilo 26.700 posjetitelja, a okupio je i velik broj izlagača, njih 731, iz čak 26 zemalja svijeta što je dovoljan razlog da se Viroexpo proglasi najvećim sajmom u regiji.

Jubilarni 20. Viroexpo otvorila je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović što je uveličalo otvorenje samog sajma te dalo na važnosti cijeloj manifestaciji.

Svoje mjesto na sajmu kao izlagač imala je i Manna pekarska industrija gdje je predstavila svoje poslovanje svim posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima.

 

Proizvod s dozom ljubavi

- Nema komentara -

– Pekarstvo je posebna grana proizvodnje u kojoj se preko samih proizvoda osjeća način rada. Proizvod u sebi mora imati i onu neizbježnu dozu ljubavi, koju u njega stavlja onaj koji ga proizvodi. Dakle, držim da je zadovoljan radnik u ovoj branši temelj svega i da ću pravi uspjeh postići kada budem imao uspješnu socijalno-profitnu tvrtku. To mi je iznimno bitno u ovom poslu, jer ću samo tako moći realizirati svoj projekt s motom “Više od kruha”! – poručuje vlasnike Manne j.d.o.o. iz Donjeg Miholjca Josip Knežević.

Klikom na link pročitajte članak objavljen u Glasu Slavonije 09. veljače 2015. god

http://www.glas-slavonije.hr/260528/4/Josip-Knezevic-u-mjesec-dana-zeli-zaposliti-10-pekara-i-utrostruciti-proizvodnju/

 

 

 

 

Predstavljanje tvrtke na BUSINESS DAY-u

- Nema komentara -

Povodom obilježavanja 12. godišnjice osnutka Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvoje agencije d.o.o. održan je BUSINESS DAY dana 19. prosinca 2014. godine u konferencijskoj dvorani u Poduzetničkom inkubatoru OSVIT u Donjem Miholjcu.

Predstavljene su aktivnosti MPC LRA d.o.o. u 2014. godini, aktivnosti Poduzetničkog inkubatora OSVIT, razvoj Industrijske zone Janjevci Donji Miholjac te su predstavljene mogućnosti korištenja EU fondova u 2015. godini.

Također, predstavljali su se i stanari Poduzetničkog inkubatora Osvit gdje se između ostalih predstavila i MANNA približivši svoje vizije i ciljeve svim sudionicima.

Predstavljanje svježih proizvoda na završnoj konfereciji za Android programere

- Nema komentara -

15. siječnja 2015. godine u coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora Osvit održana je završna konferencija za Android programere. Konferencija je održana povodom završetka tečaja za programere mobilnih aplikacija koja se u posljednjih tri mjeseca održavala u coworkingu Osvit.

Domjenak je obilježilo predstavljanje svježih proizvoda tvrtke-stanara Poduzetničkog inkubatora Osvit – Manna pekarstva.

Klik na link:

http://tech-park.osvit.biz/odrzana-zavrsna-konferencija-za-android-programere-v2/

Stranice:12»